Nieuws

G Dans - Sponsor je Ons mee

G Dans - Sponsor je Ons mee

Omdat ik die dag voor onze mensen onvergetelijk wil maken, zou ik graag vervoer voorzien, een goodie bag willen geven en een Tshirt met naam deelnemer, BGT 2021 en de naam van de sponsor erop.
Mochten jullie nog budget hebben om dit goede doel te sponsoren, zouden jullie deze mensen heel erg blij maken.

Deze zomer organiseer ik ook nog een zomerkamp voor mensen met een beperking en treden we ook terug vaker op zodra dit terug mag.
De bedoeling is om deze jongeren uit de schaduw te halen en de wereld te tonen dat een mentale beperking geen sport of dansbeperking hoeft te zijn en dat iedereen een artiest is ongeacht hun achtergrond.
Born4dance is een dansschool waar iedereen welkom is en waar geen onderscheid wordt gemaakt. Optreden en performen doen we voor iedereen : woonzorgcentra, openbare plekken in Antwerpen, kleine festivalletjes, overal waar we mensen blij kunnen maken, zijn wij van de partij. Zodra corona achter de rug is, willen we nog meer naar buiten treden met alle onze leden en de feel good vibe verspreiden waar we kunnen.
Momenteel heb ik al een G - sport werking, die we nog meer willen uitbreiden. Sport organiseren voor mensen met een beperking brengt vele uitdagingen met zich mee omdat deze mensen veel meer structuur en sturing nodig hebben, daar komt meer tijd en financiële middelen aan te pas om te zorgen dat elk een zich vrij en gelukkig kan voelen op zijn manier bij ons. Mochten jullie je steentje hieraan willen bijdragen, dan creëer je samen met Bornfordance kansen voor mensen die ons respect verdienen.

Stuur alvast jouw ideeen & logo van jouw bedrijf aan ons indien je wilt sponseren zodanig dit tijdig in orde is voor 21 maart.

Wil jij ook ons steunen. ? 
BE25733045517682 vermelding welke bedrijf of naam zodanig we jullie vernoemen op onze website. ( indien niet nodig mail ons even ) 


Met vriendelijke groet, cordialement, kind regards, saludos,

Zaakvoerder CommV. Born 4 Dance
Yasemin Taplak
Www.Born4dance.be
[email protected]
0483699215

Search