Nieuws

Nieuw Seizoen

BORN4DANCE start met een nieuw dans seizoen en er staan verschillende nieuwigheden te wachten in onze hiphop school.
Ik ben dan ook zeer blij mede te delen dat we extra danslessen erbij krijgen dit jaar.

Een uitgebreider aanbod voor +45 jaar en +65 jaar, maar ook de kleinste kindjes krijgen hun lesje apart.
Door het grote aantal inschrijven en vele aanvragen kan ik niet wachten ermee te starten.

's Morgens en 's avonds zijn er sport -en danslessen voor elke beginner en gevorderde danser waar ze zich dit jaar enorm kunnen bijschaven. Hierbij introduceren wij ook afro, dancehall fusion en onze volwassenen krijgen er showteams bij zoals onze hoppers die demo teams worden genaamd ( de B4D stars ) ? Deze teams zijn al op professioneel vlak aan het dansen, zo kunnen we al onze aanvragen en boekingen beantwoorden met dansers die echt veel verder willen geraken met hun talenten dan gewoon als hun hobby.
Optredens en videoclips blijven nog steeds vrijwillig mogelijk voor al onze dansleden. Niets moet alles mag, dat is onze visie JIJ KIEST HOEVER JE KOMT. Hoe meer je danst hoe meer je leert. Onze eerste flashmob zal dan ook gebeuren in 2020-2021 hou de website vooral in het ?!

We gaan nu voor elke dansles moeten reserveren om een mooi overzicht te houden van onze dansleden die wekelijks komen en zich inschrijven om ervoor te gaan. Dansen is de beste manier om gezond te blijven dus laat Corona jou niet tegenhouden. We hebben genoeg plek om te dansen en zo blijven we gezond en fit en vooral heel gelukkig. Tot dan !

Hou de website in het oog want maandag starten we al met onze dans kampen, maar ook onze avond lessen waar je verplicht zal moeten reserveren elke keer voor je dansles via deze website.

Succes en tot snel!
Neem alvast een kijkje op de webshop want er zijn weer mega kortingen de hele zomer en ook in september.
Ik kan niet wachten jullie allen te verwelkomen Yazzy

( er zal ook informatie opstaan welke dansles het is en waar de oorsprong ervan is en wat we juist doen in elke dansles ) keep a eye ?

logo

Bij ons dans je op jouw tempo!

Church of Hip Hop

Markgravelei  95-99

2018 Antwerpen

Search

Born4Dance gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacybeleid